Program stypendialny dla doktorantów w obszarze badań nad smakami – 14 edycja programu Giract

Organizacja Giract ogłasza nabór wniosków do programu stypendialnego wśród doktorantów  na europejskich uniwersytetach i instytutach zajmujących się badaniami nad smakami. Sponsorami są: Ajinomoto, Angel Yeast,  DSM-Firmenich, Givaudan, Kerry, Lallemand Bio-Ingredients, Lesaffre International oraz PepsiCo. Termin składania aplikacji 31/10/2023. Szczegóły TUTAJ.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: Uncategorized

Wyniki konkursu im. Jerzego Konorskiego 2023

Członkowie Kapituły w składzie: prof. Irena Nalepa – Przewodnicząca, prof. Agata Adamczyk, prof. Jan Celichowski, prof. Piotr Popik, prof. Elżbieta Salińska oraz prof. Waldemar Turski przeanalizowali zgłoszone prace pod względem formalnej zgodności z Regulaminem Nagrody i ocenili ich wartość merytoryczną. Kapituła wyłoniła 3 publikacje o najwyższej sumarycznej punktacji przyznanej przez jej członków. Kapituła postanowiła, większością głosów,… Czytaj dalej Wyniki konkursu im. Jerzego Konorskiego 2023

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: Uncategorized

WSC 2023

Członkowie PTBUN są zaproszeni do uczestnictwa w the 15th World Stroke Congress of the World Stroke Organization – WSC 2023 – który odbędzie się 10-12/10/2023 w Toronto, Kanada. Szczegóły odnośnie konferencji oraz rejestracja są TUTAJ.

Opublikowano
Umieszczono w kategoriach: Uncategorized